Actualno.com представя най-важното от печатните издания  днес, 6 януари. 24 часа

...
Actualno.com представя най-важното от печатните издания  днес, 6 януари. 24 часа
Коментари Харесай

Новини или novini: Картината на печата за 16 януари

Actualno.com показва най-важното от печатните издания  днес, 6 януари.
24 часа
467 типа животни е заличил индивидът за последните 10 години, написа " 24 часа ". Определени типове попадат в графата " никой не ги е виждал в последните 10 години ", изобщо не са били засичани - да вземем за пример някои леопарди. В същото време, когато се появи Грета Тунберг е към този момент доста смешно и никой не желае невръстно момиче да го поучава, когато съвсем всички статистики са на нейна страна. Но, наподобява, ще се работи противоположното на правилото на Сътворението - от по-примитивни типове към венеца на творението - Човека, който пък венец, в този момент, в обратна посока, ще ликвидира всичко живо, щото не може току-тъй да има биоразнообразие.
Труд
България е на 58 място в ранглиста на най-хубавите страни, написа " Труд ". Сред нас са Боливия въпреки всичко, както и Литва, което е същинско достижение. Не си мислите, че това обаче са всички страни в света - изследването касае малко повече от 70, т.е., отново на опашката. Но нищо - въпреки това, най-малко към този момент знаем разликата сред Марс и Перник. На Марс има вода. 
Монитор
Празнуват международния ден на снега в Банско, написа " Монитор ". Ще има както е по реда шумни празненства и фойерверки, събития и изобщо всичко това, което трансформира Банско в зимния Слънчев бряг. Само се чудим, остана ли нещо, за което няма международен ден? Остана. Трябва да се направи международен ден на международния ден. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР